Diensten

Hier treft u een overzicht van de diensten die we leveren.

Superyachten

Superyachtpainters dat zijn we, we hebben een team van vakmensen voor U klaar staan. Wij beschikken over 80 eigen mensen en ook beschikken we over nog eens 450 man waar we nauw mee samenwerken. We hebben onze krachten gebundeld samen met General-coating uit Hamburg Duitsland. We zijn in staat om snel te schakelen, van de kleinste spotrepair tot een compleet yacht maken. We beschikken over de modernste apperatuur en equipment. We werken wereldweid... Lees meer »

Treinen

Een trein of locomotief behandelen is niet zomaar iets, het vergt een goede voor bereiding een strakke planning hier kunt U bij ons op bouwen. Wij herstellen schades aan treinen en spuiten deze ook over, we kunnen natuurlijk ook voor de belettering zorgen. Wij hebben zelf een anti graffity coating ontwikkeld waar niks op hecht, die UV bestendig is ,hij beschermd tegen vliegroest en is easy to clean. Lees meer »

Schadeherstel

Wij zijn de absolute grondleggers van het schade herstel op locatie in Europa, met meer dan 35 jaar ervaring en kennis in ons vakgebied. Of het nu een geanodiseerd kozijn is, een kunststof pui of een gevel element dat maakt voor ons niks uit. Van het kleinste krasje of een gevel van 1000 vierkantemeter spuiten is voor ons geen probleem. Wij hebben daarnaast ook verstand van sluitwerk glas en montage werk, dus voor schadeherstel, spuitwerk, montage... Lees meer »

Restyl

Wij restylen bedrijfs panden en woningen. Van het verwijderen van belettering tot het compleet overspuiten van een pand, wij nemen alles mee metsel en timmerwerk schilderwerk, zetwerk vervangen van panelen, en onderhoud aan kozijnen en gevel ellementen en het vervangen van glas, wij ontzorgen, als wij een prijs maken zit hier alles in, cleaning glazenwassen, steiger kraan werk tekenwerk het afvoeren van afval enz. Vraag een offerte aan Lees meer »

Diversen

Hier treft u een kleine greep van wat we zoal doen en kunnen, wij zijn zo veelzijdig, in onderhoud schade bescherming enzovoort, ik zal regelmatig de fotos wisselen. Naast de standaard werkzaamheden zoals Yachten en treinen bieden we dus nog veel meer diensten, waar we u graag meer over vertellen. Vraag een offerte aan Lees meer »

Neem contact op